joi, 9 august 2007

Topul celor mai idioti jurnalisti

In timp ce zoso se razboieste cu Osama si-si duce razboiul la baioneta cu mediocritatea trusturilor de presa rivale, Libertatea publica un articol despre lungimea penisurilor citorva vedete dimbovitene. Initiativa este usor ridicola, dar si-a facut, iata, misiunea, si a facut rating. "Stirea" a strins pe site peste 250 de comentarii si, probabail, a facut vinzari record la taraba. Jurnalistic vorbind, materialul are mari hibe (masurile au fost ele verificate din trei surse? si daca nu, exista fotografii?), dar are avantajul ca nici unul dintre cei din top 5 biggest dick nu va intenta ziarului actiuni in instanta.
Propun redactorilor de la Libertatea sa intocmeasca si urmatoarele topuri daca tot au spart gheata:
- Top 10 biggest cojones (la propriu!) din politica dimboviteana. Pentru acuratetea jurnalistica, masuratorile ar fi bine sa fie facute cu un subler. Interesant de urmarit daca marimea fizica este corelata cu cea figurativa.
- Top 30 cele mai bune prestatoare de deep throat din industria muzicala romaneasca.
- Top 5 cele mai dese plantatii pubiene din business-ul romanesc. Fara poze.
- Top virilitate intre mogulii media din Romania si/sau aiurea (ex: Prigoana bate Vintu?)
Etc.
Pai se poate, domnilor jurnalisti?

3 comentarii:

Andra Ilias spunea...

am fost si eu tentata sa scriu despre chestia asta pe blogul meu, dar cum din toate personajele de acolo unul singur m-ar fi interesat, m-am gandit ca nu o sa ajung niciodata sa verific si am lasat-o balt. vorba ta: alea 3 surse sunt importante.

Anonim spunea...

propun si o clasificare a vedetelor dupa nuanta de roz/maro a sfarcurilor!

Anonim spunea...

just! pot sa fiu primul care intreaba, inevitabil... unde te incadrezi? :)))